jaxpix | jacqueline louter fotografie jaxpix | jacqueline louter fotografie jaxpix | jacqueline louter fotografie jaxpix | jacqueline louter fotografie jaxpix | jacqueline louter fotografie

Portret

Een mooi portret van jezelf?

Treffende portretfoto’s! toegesneden op jou, maatwerk, altijd in overleg. Te gebruiken voor zakelijke en/of persoonlijke doeleinden. Ook geschikt als social media profielfoto. Een foto van professionele kwaliteit. In mijn studio in Delft ontvang ik je graag voor een portret-fotoshoot. Het doel is een portret te maken waar je tevreden mee bent! Neem contact op voor een afspraak.

Hoe werkt het?

Voor particulieren en zzp-ers is er al een fotoshoot in de studio in Delft mogelijk vanaf 195,00 euro inclusief 21% BTW. Deze prijs is inclusief het nabewerken van de beelden (retouchering en bewerkingen). Ik maak een online gallery waar je mee kunt kiezen uit de nog onbewerkte beelden (als je daar behoefte aan hebt, want uiteraard kan de selectie ook alleen door mij gedaan worden). Voor de prijs bewerk ik 2 beelden en lever die digitaal uit op een formaat om uit te printen en in "webkwaliteit", dus geschikt als profielfoto voor linkedin, facebook e.d. Ik crop de beelden zowel rechthoekig als vierkant, dan zijn ze geschikt voor alle social media. Extra nabewerkte beelden zijn tegen meerprijs te bestellen.

Voor bedrijfsfotografie graag contact opnemen voor een prijsopgave in overleg.

 
Enthousiaste reacties

“ik voelde mij erg op mijn gemak”

"portretfotografie als kunst"

"een prachtige serie portretfoto's voor zakelijk en privégebruik"

"de sfeer tijdens de fotoshoot was heel ontspannen"

"ik heb er heel veel complimenten over gekregen."

"Jacqueline is professioneel, levert zeer goede kwaliteit"

“professionele portretfoto’s met aandacht voor details en een goede uitstraling”

“het resultaat is een foto waar ik blij van word”

"Jacqueline relentlessly tries all possible combinations (background color, clothes, pose etc.) until she feels the result is perfect and you feel the same too"

Stylist and blogger Patrick Kooiman: take it from me, you really need a good portrait photo!

Studio in Delft

Tot ziens in m'n studio in het Bacinol gebouw, Hooikade 13 in Delft (vlakbij Delft Centraal Station).